6995373656,6996884859 Κρηστώνη, Κιλκίς
hero image
 
 
     
  ΚΑΡΔΑΜΗΛΗΣ
Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων - Scrap Κιλκίς

Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΔΑΜΗΛΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Κιλκίς, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της ανακύκλωσης και πιο συγκεκριμένα με τη συλλογή, την επεξεργασία και την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων - scrap και μετάλλων.

Έχοντας ως κύριο στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, καθημερινά προσφέρει λύσεις βιώσιμης διαχείρισης αποβλήτων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα. 
 
     
   
 
 
 
 
     
   
     
     
     
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ


παλαιά σίδερα, οχήματα, οικιακές συσκευές, μέταλλα, χαλκό, μπρούντζο, καλώδια, μπαταρίες οχημάτων κ.α., τα συλλέγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και τα ανακυκλώνουμε με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε αποξηλώσεις κτιρίων, κοπή εργοστασίων, βαρέων οχημάτων και πλοίων στο Κιλκίς, στις Σέρρες, το Πολύκαστρο και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
     
     
 
 
 
     
  ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
ερχόμαστε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε τα παλαιά σίδερα και μέταλλα που διαθέτετε, να τα ζυγίσουμε και να προβούμε στην άμεση αγορά τους τοις μετρητοίς.
 
     
    ΤΗΛ: 6995373656 & 6996884859  
     
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα το Κιλκίς, τις Σέρρες, το Πολύκαστρο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
   
 
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
παλαιών σιδήρων και μετάλλων, προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε εκατοντάδες συνεργάτες αλλά και χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο Κιλκίς και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 

 


 
 
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να  φροντίσει για την άρτια και άμεση εξυπηρέτησή σας.  
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΟΣ
 
     
  Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, καθώς και ιδιόκτητα φορτηγά ενώ δεν σταματάμε να εξελισόμαστε διαρκώς προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.   
     
  ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 
     
  Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο, η επιχείρησή μας, δεσμεύεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανακύκλωσης, ενώ δεσμεύεται να προωθεί την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος.  
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουμε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κιλκίς, τις Σέρρες, το Πολύκαστρο και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 6995373656
& 6996884859